ანანასის და სუხარიკის სალათი (სამარხვო)
11:00 / 17.09.2015
შემადგენლობა:
მომზადების წესი: სიმინდს დავამატოთ ანანასი, სუხარიკი, წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, მოვასხათ მაიონეზი და კარგად ავურიოთ.
- კონსერვირებული სიმინდი 1 ქილა
- კონსერვირებული ანანასი 1 ქილა
- სუხარიკი 1 პაჩკა
- მწვანე ხახვი 1 კონა
- მაიონეზი (სამარხვო) გემოვნებით.
მომზადების წესი: სიმინდს დავამატოთ ანანასი, სუხარიკი, წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, მოვასხათ მაიონეზი და კარგად ავურიოთ.
მასალის გამოყენების პირობები