რუბრიკები
იაპონური სალათა
მასალა: 1 ჭიქა დაკონსერვებული ანანასი 3 პამიდორი 2 ფორთოხალი 1 ჩაის ჭიქა შაქარი 2-3 სუფრის კოვზი ნაღები ცოტაოდნი ჯანჯაფილი ლიმონის წვენი მწვანე სალათა მარილი გემოვნებისამებრ მომზადების წესი: ანანასი, პამიდორი, ფორთოხალი და ჯანჯაფილი დავჭრათ მომცრო ნაჭრებად, ავურიოთ შაქრის, მარილის და ლიმონის წვენის ნარევში. რამოდენიმე ხნით შევდგათ მაცივარში. მაგიდაზე მიტანის წინ სალათა მოვათავსოთ სალათის ფურცლებით მორთულ ლანგარზე. გემრიელად მიირთვით!
Print