რუბრიკები
იტალიური ,,ფრიტატა''
ინგრედიენტები: კვერცხი 8 ცალი რძე 1/4 ჭიქა ხახვი 1/2 თავი ყვავილოვანი კომბოსტო ან ბროკოლი 150 გრ ჩერი პომიდორი 10 ცალი გახეხილი ყველი 100 გრ მარილი და წიწაკა გემოვნებით მომზადების წესი: 1. შეურიეთ ერთმანეტს 8 კვერცხი, 1/4 ჭიქა რძე, მარილი, წიწაკა და დადგით. 2. შეწვით ტაფაზე ბეკონის ნაჭრები, დაუმატეთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, ყვავილოვანი კომბოსტო, შუაზე გაჭრილი პომიდორი ჩერი. მოშუშეთ დაახლოებით 3 წუთი. ჩაასხით წინასწარ გამზადებული კვერცხი, მოაყარეთ გახეხილი ყველი და გამოაცხვეთ 175 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 10 წუთი.
Print