რუბრიკები
ბარდის პიტნიანი წვნიანი
თქვენ დაგჭირდებათ ☛ • 400 გ. კონსერვირებული ბარდა. • 1 ლ. ბოსტნეულის ბულიონი. • 9 გ. თხის ყველი. • 3 ს.კ. პიტნა. მომზადების წესი: ✔ ბარდა კარგად ათქვიფეთ ბლენდერში, გადაიტანეთ ქვაბში და დაუმატეთ დაქუცმაცებული პიტნა და პატარა ნაჭრებად დაჭრილი ყველი. ✔ საშუალო ცეცხლზე მიიყვანეთ ადუღებამდე და გააჩერეთ 5 წუთით. ✔ მომზადებული წვნიანი მოათავსეთ თეფშებზე და მორთეთ პიტნის ფოთლებით. გემრიელად მიირთვით
Print