რა არის სურსათის უვნებლობა და რატომ არის ის მნიშვნელოვანი ადამიანის ჯანმრთელობისთვის. როგორ უნდა დავიცვათ თავი კვების პროდუქტებით დაბინძურებისგან და რა როლი აქვს სახელმწიფოს, ფერმერებს და მეწარმეებს ამ სფეროში.
თემაზე ვრცლად რადიო ,,ათინათის" პირდაპირ ეთერში ისტორიკოსი, სოციალურ მეცნიერებათა დოქტორი, პროექტის კოორდინატორი ჯამბულ ნაჭყებია და ჯანდაცვის მაგისტრი, სურსათის უვნებლობის ექსპერტი, საქართველოს ნუტრიციოლოგთა საზოგადოების სრული წევრი სალომე ბოჭორიშვილი საუბრობენ.
ეს გადაცემა შექმნილია ევროკავშირის მხარდაჭერით. მის შინაარსზე სრულად პასუხისმგებელია ააიპი "სამეგრელოს ხმა" და შესაძლოა, რომ იგი არ გამოხატავდეს ევროკავშირის შეხედულებებს.
მასალის გამოყენების პირობები