ინგრედიენტები:
სპაგეტი 200 გ
ბეკონი 100 გ
ზეითუნის ზეთი 1 ს.კ
ნაღები 10-20% 200 გ
კვერცხის გული 2
ყველი პარმეზანი 100 გ
მარილი და პილპილი
მომზადების წესი:
მოხარშეთ სპაგეტი ინსტრუქციის მიხედვით.
ზეთში შეწვით დაჭრილი ბეკონი .
კვერცხის გულები ათქვიფეთ, დაამატეთ ნაღები, მარილი, პილპილი, ყველი.
დაამატეთ ბეკონს ტაფაზე. დაბალ ცეცხლზე, გამუდმებული მორევით მიიყვანეთ ადუღებამდე. ცეცხლს არ აუწიოთ, თორემ კვერცხი აიჭრება.
ამ სოუსში ჩაამატეთ გადაწურული, ცხელი მაკარონი და აურიეთ. გადაიტანეთ თეფშებზე. შეგიძლიათ მოაყაროთ ყველი.
მასალის გამოყენების პირობები