ინგრედიენტები 4 პორციისთვის:
• 4 კვერცხი
• 1 სტაფილო
• 2 კიტრი
• 160 გ ყველი
• 100 გ სპაგეტი
• 1 ლ ბულიონი
• 4 ს.კ. არაჟანი
• 1 თავი ხახვი
• 2 კბ ნიორი
• მარილი
• 1 დაფნის ფოთოლი
• 10 გ კარაქი
მომზადება:
ქათმის ან საქონლის ხორცის ბულიონში ჩადეთ მთლიანი ხახვი, 2 კბ ნიორი, ნაღების კარაქი და დაფნის ფოთოლი, დაუმატეთ მარილი და წამოადუღეთ.
ადუღებულ ბულიონში ჩაყარეთ სპაგეტი და მოხარშეთ.
როდესაც სპაგეტი მოიხარშება, მოხარშული ხახვი, ნიორი და დაფნა შეგიძლიათ ამოიღოთ ქვაბიდან – ეს პროდუქტები სუპისთვის აღარ არის საჭირო.
კვერცხი მოხარშეთ, დაჭერით ყველი, კიტრი და სტაფილო. ინგრედიენტები გაყავით ოთხ ნაწილად (4 პორციისთვის).
ღრმა თეფშში ჩააწყვეთ ოთხად გაჭრილი მოხარშული კვერცხი, დაჭრილი ყველი, კიტრი და სტაფილო, 1 ს.კ. არაჟანი.
თეფშებში გადაიტანეთ სპაგეტის ცხელი სუპი და ფრთხილად მოურიეთ, რომ კვერცხი არ ჩაიშალოს.
გემრიელად მიირთვით!
მასალის გამოყენების პირობები