ინგრედიენტები:
კარტოფილი 2-3 ცალი
სოკო 200 გ
სტაფილო 1 ცალი
ბადრიჯანი 2 ცალი
ბულგარული წიწაკა 2 ცალი
მაიონეზი 100 გ
ნიორი 2-3 კბილი
ყვითელი ყვავილი 1/2 ჩ.კ
უცხო სუნელი 1/2 ჩ.კ
წითელი წიწაკა, დაფქული
მარილი
მომზადების წესი:
კარტოფილი მოხარშეთ, გააციეთ და დაჭერით კუბებად. ტაფაზე დაბრაწეთ სოკო, სოკოს ამოღების შემდეგ იმავე ტაფაზე მოშუშეთ გახეხილი სტაფილო.შეწვით ბადრიჟანი და ბულგარული შეურიეთ ერთმანეთს ღრმა თასში.
სამარხვო მაიონეზი გაათხელეთ ანადუღარი წყლით, დაამატეთ სუნელები, ნიორი, მარილი, პილპილი და მოასხით ბოსტნეულს. შეგიძლიათ დაამატოთ სასურველი მწვანილი
მასალის გამოყენების პირობები