ინგრედიენტები:
350-400 გ. ნამცხვარი (ე.წ. პეჩენია)
200 გ მიწის თხილი
1 ქილა მოხარშული შედედებული რძე
100 გ კარაქი
30-35 მარშმელოუ
მომზადება:
მიწის თხილი ჯერ მოხალეთ და შემდეგ კი დაჭერით წვრილ ნაჭრებად ან დანაყეთ.
ნამცხვარი დაფშვენით.დაუმატეთ შედედებული რძე, გამდნარი კარაქი და კარგად აზილეთ ხის კოვზით.
თითოეულ მარშმელოუს შემოახვიეთ ნამცხვრის და შედედებული რძის “ცომი”, დაამრგვალეთ და ამოავლეთ მოხალულ თხილში.შედეთ საყინულეში 20 წუთით.
გემრიელად მიირთვით!
იხილეთ მარშმელოუს ისტორია ,
მარშმელოუს რეცეპტი
მასალის გამოყენების პირობები