რეცეპტის ინგრედიენტები:
100 გრ. ნაღების ფხვნილი
ნახევარი ლიტრა ცივი რძე
3 ს/კ შაქარი
1 ს/კ კარაქი
ვანილი
მომზადების წესი:
1. ყველა ინგრედიენტი ჩაუმატეთ ცივ რძეს და თქვიფეთ, სანამ კარგად არ შესქელდება.
2. მიღებული მასა გადაიტანეთ სასურველ ჭურჭელში და გაყინეთ, უმჯობესია მთელი ღამით დატოვოთ.
3. მორთეთ სურვილისამებრ და გემრიელად გაგრილდით!
ტირამისუს ნაყინის ტორტი
იტალიური ნაყინი “ჯელატო ჩოკოლატო”
როგორ მოვამზადოთ ნაყინი იტალიურად
როგორ მოვამზადოთ სახლში ბანანის ნაყინი
ნაყინი
მასალის გამოყენების პირობები