ინგრედიენტები:
მზა საფუვრიანი ცომი 400-500 გ
ყველი 300 გ
მწვანილი 150 გ
კვერცხი 1
დაჭრილი ნიგოზი 2 ს.კ
მომზადების წესი:
მოამზადეთ ჩვეულებრივი საფუვრიანი ცომი ან თავად შეიძინეთ დაახლოებით 400-500 გ
ყველი გახეხეთ ან დაფხვენით.
გაამზადეთ სასურველი მწვანილი: ჭარხლის ფოთლები, ისპანახი, კამა ან რაც მოგწონთ...
კარგად გარეცხეთ, გააშრეთ და დაჭერით. შეურიეთ ყველს, დაამატეთ კვერცხი და ნიგოზი. კარგად აურიეთ.
ცომი გაყავით 4-6 ნაწილად. გააბრტყელეთ და ჩაუდეთ გულსართი. გამოაცხეთ მშრალ ტაფაზე, შემდეგ წაუსვით კარაქი.
მასალის გამოყენების პირობები