რეცეპტის ინგრედიენტები:
300 გრ. ლორი
2 ცალი პომიდორი/4 პომიდორი ჩერი
2 ცალი ბულგარული წიწაკა
400 გრ. მაკარონი
300 გრ. დაკონსერვებული სიმინდი
200გრ. ყველი
მაიონეზი გემოვნებით და სურვილისამებრ
მომზადების წესი:
1. მოხარშეთ მაკარონი მარილიან წყალში (უმჯობესია გამოიყენოთ ხვეული ან სპირალის ფორმის იტალიური მაკარონი). გადაწურეთ წყალი დადგით მაკარონი გასაგრილებლად.
2. პომიდორი და ბულგარული წიწაკა დაჭერით კუბიკებად; ლორი დაჭერით თხელ ფირფიტებად; გახეხეთ ყველი მსხვილ სახეხზე.
3. შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთს, სურვილისამებრ მაიონეზიც.
გემრიელად მიირთვით!
წყარო:კულინარია
მასალის გამოყენების პირობები