ინგრედიენტები:
• 4 ც. გახუხული პური.
• 2 ს.კ. კარაქი.
• ½ ჩ.კ. მარილი.
• 0,125 გ. დაჭრილი ოხრახუში.
• 1 კბილი ნიორი.
• 30 გ. ყველი.
• 1 ს.კ. წყალი.
• 3 ც. კვერცხი.
• 0,125 ჩ.კ. პილპილი.
მომზადების წესი:
✔ წვრილად დაჭერით ნიორი და გახეხეთ ყველი. ათქვიფეთ კვერცხი მარილთან და პილპილთან ერთად.
✔ ტაფაზე გაადნეთ 1 ს.კ. კარაქი, მოათავსეთ მასზე გახუხული პური, მოაყარეთ მარილი და ოდნავ მობრაწეთ. შემდეგ მოასხით კვერცხი და ურიეთ წრიულად ისე, რომ არ შეეხოთ პურს. დაელოდეთ რომ კვერცხი შესქელდეს.
✔ მოაყარეთ ომლეტს ყველი და ოხრახუში. შემდეგ ყველს თანაბრად მოაყარეთ ნიორი და გააჩერეთ 1 წუთის განმავლობაში.
✔ ძალიან ფრთხილად გადმოიღეთ ომლეტი ტაფიდან და ცხელი მიიტანეთ სუფრასთან.
გემრიელად მიირთვით
მასალის გამოყენების პირობები