მომზადების წესი:
ფქვილი, მარილი, შაქარი და ცივი კარაქი დაჭერით დანით. შემდეგ დაუმატეთ კვერცხი და სწრაფად მოზილეთ. გააკეთეთ ცომისგან გუნდა, შეახვიეთ ცელოფანში და 1 საათით მაცივარში შეინახეთ. გაციებული ცომი გააპრტყელეთ და გადაიტანეთ 22სმ ფორმაში, რამოდენიმე ადგილას ჩანგალი ჩაარჭეთ, დააფინეთ ზემოდან პერგამენტი და ბარდა/ლობიო დააყარეთ(ცომი ცხობისას რომ არ ამოიბურცოს). გამოაცხვეთ 200გრადუსზე 20 წუთის განმავლობაში.
125გრ შაქარს დაუმატეთ რამოდენიმე ფოთოლი პიტნა და 10 წუთი გააჩერეთ. დაუმატეთ ერთი ლაიმის ცედრა და ნაზად დაჭყლიტეთ, რათა ცედრის და პიტნის არომატი გაძლიერდეს. გაჭერით 3 ლაიმი შუაზე. დაუმატეთ 2 კვერცხი და კარგად აურიეთ. ცოტახნის შემდეგ გაცერით. .
მასალის გამოყენების პირობები