მასალა:
- 1 კვერცხი
- 2 ნაჭერი პური
- 2 ხახვი
- 2 კბილი ნიორი
- 1 ცალი პამიდორი
- 2 ბოლოკი
- 2 ბულგარული წიწაკა
- 5-6 ღერო ოხრახუში
- მარილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
კუბიკებად დაჭრილი პური შევწვათ ზეთში.ასევე წვრლად დაჭრილი ბოლოკი, ხახვი, ბულგარული, ნიორი. დავმატოთ კანგაცლილი პამოდორი. წვრილად დჭრილი ოხრახუში. ბოლოს დავახალოთ კვერცხი, მოვაყაროთ მარილი.
გემრიელად მიირთვით!
მასალის გამოყენების პირობები