ინგრედიენტები:
• 1 ც. ავოკადო.
• 1 ც. პომიდორი.
• 1 ქილა თინუსი კონსერვირებული.
• 1 კონა რუკოლა.
• 1 ჩ.კ. ზეითუნის ზეთი.
• 1 ჩ.კ. ლიმონის წვენი.
• 1 კბილი ნიორი (წვრილად დაჭრილი).
მომზადების წესი:
✔ გაჭერით ავოკადო შუაზე. მოაშორეთ კურკა. დაჭყლიტეთ ავოკადო, დაასხით ლიმონის წვენი და დაუმატეთ 1-2 ჩკ. ზეითუნის ზეთი, ნიორი, პილპილი და მარილი.
✔ პომიდორი ოდნავ დასერეთ და ჩადეთ მდუღარე წყალში 1-2 წუთი, შემდეგ კი გაფრცქვენით.დაჭერით კუბიკებად, გამოაცალეთ თესლი და ზედმეტი წვენი.
✔ თეფშზე დადეთ ავოკადო, ზევიდან დაადეთ დაწრილი პომიდორი და შემდეგ თინუსი. მორთეთ რუკილათი ან სასურველი მწვანილით.
გემრიელად მიირთვით
მასალის გამოყენების პირობები