შემადგენლობა
პომ იდორი - 1500 გრ
ხა ხვი - 1 თავი
მარილი - გემოვნებით
პუ რი - 150 გრ (თეთრი)
ბულგარული წიწაკა - 2 ცალი (წითელი)
ნი ორი - 2 კბილი
ზეითუნის ზეთი - 50 მლ
კი ტრი - 200 გრ
მომზადება
პომიდორზე გავაკეთოთ ჯვრისებური ჩაჭრა და 1-2 წუთით ჩავდოთ მდუღარე წყალში. ამის შემდეგ მოვაცალოთ პომიდორს კანი.
გავასუფთავოთ პომიდორი,დავაბლენდეროთ გასუფთავებული პომიდორი, 1 ცალი წითელი წიწაკა და 1 თავი ხახვი. უნდა გამოვიდეს ერთგვაროვანი პიურე.დავაბლენდეროთ პომიდორი,ნიორი დავჭყლიტოთ მარილთან ერთად, დავამატოთ ზეითუნის ზეთი და დარბილებული პურის გული.დავჭყლიტოთ ნიორიდავამატოთ 1 ჩ/კ წყალი, ყველაფერი კარგად ავურიოთ.
ეს ყვეაფერი დავამატოთ დაბლენდერებულ მასაში.თუ სუფი გამოვა სქელი, შეიძლება დავამატოთ წყალი ან პომიდორის წვენი. შევინახოთ სუფი მაცივარში 1-2 საათით. სუფი უნდა კარგად გაცივდეს.
თეთრი პური დავჭრათ პატარა კუბიკებად და გავაშროთ ტაფაზე.დავჭრათ პური პატარა ნაჭრებად ბულგარული წიწაკა და კიტრი ასევე დავჭრათ პატარა კუბიკებად.დავჭრათ წიწაკა პატარა ნაჭრებად.მირთმევის წინ ჩავყაროთ დაჭრილი კიტრი პური და წიწაკა სუფში.
გემრიელად მიირთვით!
მასალის გამოყენების პირობები