ინგრედიენტები:
• 160 გ. ფქვილი.
• 40 გ. შაქრის პუდრა.
• 1 ც. კვერცხის ცილა.
• 1 ც. ვანილის ჩხირი.
• 100 გ. კარაქი.
• 100 გ. ვაშლის ჯემი (შეგიძლიათ გემოვნებით აარჩიოთ).
მომზადების წესი:
✔ აურიეთ ერთმანეთში ოთახის ტემპერატურაზე გამდნარი კარაქი და შაქრის პუდრა. დაუმატეთ ცილა და ფქვილი. ვანილის ღეროს ამოაცალეთ შიტავსი და დაამატეთ ცომს.
✔ ცომი გადაიტანეთ საკონდიტრო ტომარაში, და საცხობ ტაფაზე მოათავსეთ სასურველ ზომაზე.
✔ ორცხობილას თითით, ცენტრში პატარა ჩაღრმავება გაუკეთეთ და საკონდიტრო ტომრის დახმარებოთ, ვაშლის ჯემი დაასხით.
✔ შედგით 220 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში 12 წუთით.
გემრიელად მიირთვით
მასალის გამოყენების პირობები