ინგრედიენტები:
1 ჭ. შაქარი.
• 1 ჭ. ფქვილი.
• 4 ც. კვერცხი.
• მწიკვი ვანილი.
მომზადება
✔ ცილა და გული განაცალკევეთ. დაიწყეთ ცილის ათქვეფა. ნელ-ნელა დაამატეთ შაქარი და ვანილი.
✔ როდესაც ცილა გათეთრდება და შესქელდება, რიგრიგობით დაუმატეთ გულები, ამავდროულად თქვიფეთ.
✔ შეინახეთ მიქსერი და ჩაყარეთ მიღებულ მასაში ფქვილი. ფრთხილად დაიწყეთ კოვზით ამორევა (ქვევიდან ზევით).
✔ მიღებული ცომი გადაიტანეთ ცხიმწასმულ ფორმაზე და შედგით 190-200 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში, 20-25 წუთით.
✔ არაფრით გამოაღოთ ღუმელის კარი, სანამ დრო არ გავა, თორემ ბისკვიტი ჩავარდება. მზა ბისკვიტი გადმოიღეთ თეფშზე და გააგრილეთ.
მასალის გამოყენების პირობები