თქვენ დაგჭირდებათ ☛
• 400 გ. კონსერვირებული ბარდა.
• 1 ლ. ბოსტნეულის ბულიონი.
• 9 გ. თხის ყველი.
• 3 ს.კ. პიტნა.
მომზადების წესი:
✔ ბარდა კარგად ათქვიფეთ ბლენდერში, გადაიტანეთ ქვაბში და დაუმატეთ დაქუცმაცებული პიტნა და პატარა ნაჭრებად დაჭრილი ყველი.
✔ საშუალო ცეცხლზე მიიყვანეთ ადუღებამდე და გააჩერეთ 5 წუთით.
✔ მომზადებული წვნიანი მოათავსეთ თეფშებზე და მორთეთ პიტნის ფოთლებით.
გემრიელად მიირთვით
მასალის გამოყენების პირობები