თქვენ დაგჭირდებათ ☛
• 250 გ. კალმახის ფილე.
• 200 გ. კარტოფილი.
• 100 გ. სტაფილო.
• 80 გ. ხახვი.
• 100 გ. ქამა სოკო.
• 150 გ. მდნარი ყველი.
• 1 ც. დაფნის ფოთოლი.
• 100 გ. გახეხილი ყველი.
• 2 ჩ.კ. ნიახურის ფოთლები (გამომშრლი).
• 2 ჩ.კ. ბაზილიკი.
• 2 ჩ.კ. დაჭრილი კამა.
• 20 გ. ნაღები.
• 1 ჩ.კ. სახამებელი.
• მარილი და პილპილი გემოვნებით.
მომზადების წესი:
✔ გაფრცქვენით ბოსტნეული და დაჭერით ის სოკოსთან ერთად. აადუღეთ 5 ჭ. წყალი, დაამატეთ კარტოფილი.
✔ ტაფაზე კარაქში, შებრაწეთ ხახვი, სტფილო და სოკო. დაუმატეთ ის კარტოფილს და მოხარშეთ.
✔ დაჭერით მდნარი ყველი და დაუმატეთ ის სუპს, ასევე დაამატეთ გახეხილი ყველი. როგორც კი ყველი გადნება, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, ნიხური და დაუმატეთ დაფნის ფოთოლი.
✔ კალმახის ფილე დაჭერით პატარა ნაჭრებად და დაამატეთ სუპში. გახსენით სახამებელი წყალში, დაუმატეთ სუპში და მოურიეთ. გააჩერეთ 2 წუთი.
გემრიელად მიირთვით
მასალის გამოყენების პირობები