თქვენ დაგჭირდებათ☛
• 2,5 ჭ. ფვქილი.
• 1 ს.კ. დარიჩინი.
• 1 ჩ.კ. სოდა.
• 300 გ. გოგრა.
• 4 ც. კვერცხი.
• 150 გ. თხილი.
• 250 მლ. ზეთი.
• მარილი გემოვნებით.
მომზადების წესი:
✔ აურიეთ ერთმანეთში ფქვილი, სოდა, მარილი და დარიჩინი. ცალკე აურიეთ კვერცხი, ზეთი, მოხარშული და დაბლენდერებული გოგრა, დაქუცმაცებული თხილი.
✔ ორივე მასა შეურიეთ ერთმანეთში, კარგად ამოურიეთ. მიღებული ცომი მოათავსეთ ფორმაში და შედგით 175 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში, 45-60 წუთი.
მასალის გამოყენების პირობები