ინგრედიენტები:500 გ კეჟერა ფხლის მწვნილი
150 გ ნიგოზი
50 მლ წყალი
150 გ ქინძი
60 გ ხახვი
5 გ მარილი
მომწადების წესი:კეჟერა ფხლის მწვნილი გარეცხეთ და დაჭერით წვრილად და გახეხეთ და გადაიტანეთ თასში. დაამატეთ გატარებული ან კარგად დანაყილი, წყალში შერეული ნიგოზი, წვრილად დაჭრილი ქინძი, ალყად დაჭრილი ხახვი, მარილი და კარგად ამოუარეთ. მომზადებული კერძი მოათავსეთ სუფრაზე გასატან ჭურჭელში. მიირთვით მჭადთან ერთად.
მასალის გამოყენების პირობები