ინგრედიენტები:
ხორცი 1 კგ
ბადე ქონი 150-200 გ
ხახვი 1
კოწახურის მარცვლები 1-2 ს.კ
მარილი,წითელი წიწაკა, დაფქული
ქინძი
ოხრახუში
კამა
მომზადების წესი:
ხორცი (საქონლის, ბატკნის ან საქონლისა და ღორის შერეული) წვრილად დაკეპეთ ან მსხვილ ბადეში გაატარეთ. დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, კამა, ხახვი, კოწახურის მარცვლები, ძირა, მარილი და წიწაკა. კარგად აურიეთ. ეს გულსართი ჩადეთ ბადექონის ნაჭრებში და შეახვიეთ.
შეგიძლიათ შეწვათ ტაფაზე ან ღუმელში კეცზე. ღუმელის შემთხვევაში კეცი წინასწარ გაახურეთ და ისე დადეთ აფხაზურა.
მასალის გამოყენების პირობები