Error
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2014/07/779_rogor-movamzadot-atmis-namcxvari.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2014/07/779_rogor-movamzadot-atmis-namcxvari.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2014/07/779_rogor-movamzadot-atmis-namcxvari.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2014/07/779_rogor-movamzadot-atmis-namcxvari.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
რუბრიკები
ატმის ნამცხვარი
მასალა ფხვიერი ცომისთვის:
  • 250 გ ფქვილი
  • 1 მწიკვი მარილი
  • 100 გ თხლად დაჭრილი ცივი კარაქი
  • 50 გ შაქარი
  • 100 მლ რძე
სხვა მასალა:
  • 1 ლიმონი
  • 750 გ მწიფე ატამი
  • 200 გ ნაზი ხაჭოსებრი ყველი
  • 150 გ არაჟანი
  • 50 გ შაქრის პუდრა
  • 2 პატარა კვერცხი
  • ცხიმი ფორმისთვის
  • ფქვილი სამუშაოდ
  • შაქრის პუდრა მოსაყრელად
~ მომზადების წესი ~ 1. ფქვილი გაცერით და მარილთან ერთად ჩაყარეთ ჯამში, დაუმატეთ შაქარი, კარაქი, რძე და სწრაფად მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, გაახვიეთ ცელოფანში და დადეთ გრილ ადგილას 30 წუთით. 2. ლიმონი გარეცხეთ, გაამშრალეთ, კანი გახეხეთ, ხოლო წვენი გამოწურეთ. 300 მლ წყალი ლიმონის წვენთან ერთად ჩაასხით ქვაბში და წამოადუღეთ. ატმები ქაფქირით ჩაუშვით ამ სითხეში, მალევე ამოიღეთ და დააწყვეთ საწურზე. შემდეგ მოაცილეთ კანი, გაყავით ოთხად და გამოაცალეთ კურკა. 3. გააცხელეთ ღუმელი, წაუსვით ცხიმი ფორმას. 4. ყველი, არაჟანი, შაქრის პუდრა და ლიმონის კანი აურიეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. შეურიეთ კვერცხი. 5. ცომი გააბრტყელეთ და ჩადეთ ფორმაში. ფორმის ძირი და გვერდები დაფარეთ ამ გაბრტყელებული ცომით. ზემოდან დააწყვეთ ატმის ნაჭრები, წაუსვით მომზადებული კრემი და აცხვეთ 175 გრადუსზე 40 წუთით. 6. ბოლოს ოდნავ გააგრილეთ, ამოიღეთ ფორმიდან, მოაყარეთ შაქრის პუდრა და გააცივეთ. გემრიელად მიირთვით!  
Print Email
FaceBook Twitter
დაფინანსებული
26 ოქტომბერს, ზუგდიდში, არასამთავრობო ორგანიზაციის “Care კავკასიაში“ საპილოტე პროექტის „ფერმერთა საველე და ბიზნეს სკოლა“ (FFBS) შემაჯამებელი შეხვედრა გაიმართა. ღონისძიებაზე, რომელიც ასოციაციის „სოფლის მეურნეობის
ქეა კავკასიას პროექტი ,,ფერმერთა საველე და ბიზნეს სკოლა“(FFBS) მიზნად ისახავდა მცირე და საშუალო მეწარმეების შემოსავლის, მოგებისა და მედეგობის გაზრდას, გენდერულად ტრანსფორმაციული და კლიმატ-გონივრული სოფლის მეურნეობის მხარდაჭერით.
ზუგდიდის მუნიციპალიტეტში სხვადასხვა ინფრასტრუქტურული პროექტის განხორციელება აქტიურად მიმდინარეობს.
დილის ჩართვა
ოდაბადეშ კინოხონი
21 / ნოემბერი 2024
დადიანების სასახლეთა საგანძური
მთავარი საინფორმაციო გამოშვება
ჩვენი თვითმმართველობა
არქივი
ამინდი
ზუგდიდი 17 °C
img
სოხუმი 15 °C
img
ფოთი 15 °C
img
მესტია 5 °C
img
მოცემული ვებ გვერდი „ჯუმლას" ძრავზე შექმნილი უნივერსალური კონტენტის მენეჯმენტის სისტემის (CMS) ნაწილია. ის USAID-ის მიერ დაფინანსებული პროგრამის "მედია გამჭვირვალე და ანგარიშვალდებული მმართველობისთვის" (M-TAG) მეშვეობით შეიქმნა, რომელსაც „კვლევისა და გაცვლების საერთაშორისო საბჭო" (IREX) ახორციელებს. ამ ვებ საიტზე გამოქვეყნებული კონტენტი მთლიანად ავტორების პასუხისმგებლობაა და ის არ გამოხატავს USAID-ისა და IREX-ის პოზიციას.
This web page is part of Joomla based universal CMS system, which was developed through the USAID funded Media for Transparent and Accountable Governance (MTAG) program, implemented by IREX. The content provided through this web-site is the sole responsibility of the authors and does not reflect the position of USAID or IREX.