Error
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2014/08/1309358969_1.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2014/08/1309358969_1.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2014/08/1309358969_1.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2014/08/1309358969_1.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
რუბრიკები
ქათმის ნაგეტსი
ინგრედიენტები: ქათმის ფილე - 500 გრ. 2 კვერცხის გული პურის ფქვილი საფანელი მარილი პილპილი ბაზილიკი (არ არის აუცილებელი) თხელი, რაფინირებული ზეთი მომზადების წესი: ქათმის ფილეს გააცალეთ კანი, ზედმეტი ქონი და ნებისმიერი ძვლოვანი/ხრტილოვანი ნაწილი. დაჭერით პატარა ოთხკუთხედ ნაჭრებად. მოაყარეთ მარილი და პილპილი, ასევე შეგიძლიათ მოაყაროთ ბაზილიკიც, თუმცა მის გარეშე ვფიქრობ უფრო გემრიელია. შავი პილპილი შეგიძლიათ უფრო მეტი დაამატოთ, ვიდრე ჩვეულებრივ იყენებთ კერძებში, რადგან ამ შემთხვევაში, ძალიან უხდება კერძს. დააქუცმაცეთ “ბლენდერის” ან “ჩოპერის” გამოყენებით. მიიღებთ ისეთ მასას, როგორიც მარცხნივ სურათზეა წარმოდგენილი ხორცის მასისგან გააკეთეთ პატარა ბურთულები და ამოავლეთ პურის ფქვილში. გათქვიფეთ ორი კვერცხის გული და დაამატეთ ცოტა პილიპილი და მარილი. ამოავლეთ ფქვიალიანი ბურთულები ჯერ კვერცხში, შემდეგ საფანელში. შედარებით ღრმა ტაფა დადგით საშუალო ცეცხლზე და ოდნავ რომ გახურდება დაასხით თხელი, რაფინირებული ზეთი. თუ გამოიყენებთ სქელ, არა-რაფინირებულ ზეთს, ამ შემთხვევაში კერძი ბევრ ზეთს შეიწოვს და ზეთის გემო ექნება. როდესაც გახურდება ტაფა, თითით გააბრტყელეთ ბურთულები, მიეცით სასურველი ფორმა და დადეთ ტაფაზე. საშუალოდ 5-6 წუთი არის საჭიროქათმის შესაწვავად - 2-3 წუთი ერთ მხარეს და ანალოგიურად, მეორე მხარესაც 2-3 წუთი. ტაფიდან სასურველია ქათმის ნაჭრები ამოიღოთ სამზარეულოს ქაღალდის რამდენიმე ფენაზე ზედმეტი ცხიმის მოშორების მიზნით. სუფრაზე შეგიძლიათ მიიტანოთ კეტჩუპთან ან ნებისმიერ, თქვენთვის სასურველ სოუსთან ერთად.
Print Email
FaceBook Twitter
დაფინანსებული
26 ოქტომბერს, ზუგდიდში, არასამთავრობო ორგანიზაციის “Care კავკასიაში“ საპილოტე პროექტის „ფერმერთა საველე და ბიზნეს სკოლა“ (FFBS) შემაჯამებელი შეხვედრა გაიმართა. ღონისძიებაზე, რომელიც ასოციაციის „სოფლის მეურნეობის
ქეა კავკასიას პროექტი ,,ფერმერთა საველე და ბიზნეს სკოლა“(FFBS) მიზნად ისახავდა მცირე და საშუალო მეწარმეების შემოსავლის, მოგებისა და მედეგობის გაზრდას, გენდერულად ტრანსფორმაციული და კლიმატ-გონივრული სოფლის მეურნეობის მხარდაჭერით.
ზუგდიდის მუნიციპალიტეტში სხვადასხვა ინფრასტრუქტურული პროექტის განხორციელება აქტიურად მიმდინარეობს.
დილის ჩართვა
ოდაბადეშ კინოხონი
21 / ნოემბერი 2024
დადიანების სასახლეთა საგანძური
მთავარი საინფორმაციო გამოშვება
ჩვენი თვითმმართველობა
არქივი
ამინდი
ზუგდიდი 17 °C
img
სოხუმი 15 °C
img
ფოთი 15 °C
img
მესტია 5 °C
img
მოცემული ვებ გვერდი „ჯუმლას" ძრავზე შექმნილი უნივერსალური კონტენტის მენეჯმენტის სისტემის (CMS) ნაწილია. ის USAID-ის მიერ დაფინანსებული პროგრამის "მედია გამჭვირვალე და ანგარიშვალდებული მმართველობისთვის" (M-TAG) მეშვეობით შეიქმნა, რომელსაც „კვლევისა და გაცვლების საერთაშორისო საბჭო" (IREX) ახორციელებს. ამ ვებ საიტზე გამოქვეყნებული კონტენტი მთლიანად ავტორების პასუხისმგებლობაა და ის არ გამოხატავს USAID-ისა და IREX-ის პოზიციას.
This web page is part of Joomla based universal CMS system, which was developed through the USAID funded Media for Transparent and Accountable Governance (MTAG) program, implemented by IREX. The content provided through this web-site is the sole responsibility of the authors and does not reflect the position of USAID or IREX.