ინგრედიენტები:
არაჟანი 500 გ
შაქარი 100 გ
ბანანი 2
ჟელატინი 15 გ
შოკოლადი 25 გ
მომზადების წესი:
ოთახის ტემპერატურის არაჟანს დავამატოთ შაქარი და კარგად ავთქვიფოთ. ჟელატინს დავასხათ 100 მლ თბილი წყალი და გავადნოთ. გავაგრილოთ და ჩავამატოთ არაჟანში. კვლავ ავთქვიფოთ.
დაჭრილი ბანანი გავანაწილოთ ჭიქებში. დავასხათ არაჯანი და შევდოთ მაცივარში გამაგრებამდე. შემდეგ ზემოდან მოვაყაროთ გახეხილი შოკოლადი.
მასალის გამოყენების პირობები