ინგრედიენტები:
კარტოფილი 800 გ
კვერცხი 1
კარაქი 50 გ
მარილი და პილპილი
ფქვილი
მომზადების წესი:
კარტოფილი გათალეთ, დაჭერით და მოხარშეთ. წყალი გადაუღვარეთ და ცხელივე დაჭყლიტეთ. დაამატეთ კარაქი, მარილი, პილპილი, კვერცხი და კარგად აურიეთ. ამოავლეთ ფქვილში და შეწვით ცხელ ზეთში, ღრმა ტაფაში ან ქვაბში. შემწვარი ბურთულები დაალაგეთ ქაღალდის ხელსახოცზე ზედმეტი ცხიმისგან დასაწდობად.
მასალის გამოყენების პირობები