ინგრედიენტები:
გოგრის რბილობი 800 გ
ხახვი 1 თავი
ბულიონი 1.5 ლ
დაფნის ფოთოლი
ზეითუნის ზეთი
მარილი და პილპილი
მომზადების წესი:
ქვაბში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაამატეთ კუბებად დაჭრილი გოგრა. დაასხით ბულიონი, დაამატეთ დაფნა და ხარშეთ 20 წუთი. გოგრა რომ დარბილდება, დაფნა ამოიღეთ და სუპი ბლენდერში ერთიან მასად აქციეთ. თუ სუპი ძალიან სქელი გეჩვენებათ, შეათხელეთ ბულიონით. დაამატეთ მარილი, პილპილი, ნებისმიერი სასურველი სუნელი.
მასალის გამოყენების პირობები