Error
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2013/07/images3.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2013/07/images3.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2013/07/images3.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
  • PHPImageWorkshop\Exception\ImageWorkshopBaseException: [3]: Can't open the file at "http://radioatinati.ge/multimedia/2013/07/images3.jpg" : file is not readable, did you check permissions (755 / 777) ?
რუბრიკები
ყავის ბისკოტი შოკოლადით
მაიკლ მეიერის რეცეპტით 2 ჭ ფქვილი, ¾ ჭ კაკაო, ½ ჩ/კ სოდა, მწიკვი მარილი, 3 მსხვილი კვერცხი, 1 ¼ ჭ ლერწმის შაქარი, 4 ს/კ დარბილებული კარაქი, 1 ს/კ ვანილის ექსტრაქტი, 1 ჩ/კ ყავის ექსტრაქტი, 1 ჩ/კ ნუშის ექსტრაქტი, 220 გრ შავი შოკოლადი დატეხილი ან 300 გრ შავი შოკოლადის ჩიპსები, 1 ჭ გაფცქვნილი და უმარილო ბუსტუღი (ფსტის კაკალი) გავახუროთ ღუმელი 170°C-მდე. 2 ცალ საცხობ ფირფიტაზე დავაფინოთ პერგამნეტის ქაღალდი. ფართო ჯამში ერთმანეთში გადავურიოთ ფქვილი, კაკაო, მარილი და სოდა. მიქსერით (დაბალ სიჩქარეზე) ჩავათქვიფოთ კვერცხები. ფანტია და ფხვიერი ცომი უნდა გამოგვივიდეს. მეორე ჯამში კარაქი, შაქარი, ვანილის, ყავის და ნუშის ექსტრაქტები ვთქვიფოთ კრემის კონსისტენციამდე. დავუმატოთ ფქვილის და კვერცხის ნამცეცები და მოვზილოთ რბილი და ერთგვაროვანი ცომი. დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი შოკოლადი და ბუსტუღი. გავყოთ ცომი 4 ნაწილად და თითოეულ ნაწილ მივცეთ მოგრძო ფორმა (დაახლოებით 20 სმ სიგრძის და 5 სმ სიგანის პურის ბატონის ფორმა) და ორ-ორად გადავიტანოთ საცხობ ფირფიტებზე. ვაცხოთ დაახლოებით 22 წუთი, სანამ ბისკვიტები არ ამოვა. შუაგულ ცხობის პროცესში გამოვიღოთ ფირფიტები, შევატრილოთ თავით ბოლოსკენ და ისევ შევდგათ. ცოტა ხანში ნახევრად გამომცხვარი ნამცხვარი გადმოვიღოთ ცხაურზე, 10 წუთი შევაგრილოთ. ღუმელის ტემპერატურა დავუწიოთ 90°C-მდე. ბასრი დანით ნახევრად გამომცხვარი ბისკოტი დავჭრათ 1 სმ სიგანის ნაჭრებად (თითოდან დაახლოებით 20 ნაჭერი უნდა გამოვიდეს), ასე დაჭრილი შევაბრუნოთ ღუმელში და ვაცხოთ კიდევ 30 წუთი. 15 წუთის მერე ბისკოტის ნაჭრები გადავაბრუნოთ. გამოვიღოთ, გადმოვიტანოთ ცხაურზე და გავაგრილოთ. მივირთვათ წითელ ღვინოში ჩაწობილი.
Print Email
FaceBook Twitter
დაფინანსებული
26 ოქტომბერს, ზუგდიდში, არასამთავრობო ორგანიზაციის “Care კავკასიაში“ საპილოტე პროექტის „ფერმერთა საველე და ბიზნეს სკოლა“ (FFBS) შემაჯამებელი შეხვედრა გაიმართა. ღონისძიებაზე, რომელიც ასოციაციის „სოფლის მეურნეობის
ქეა კავკასიას პროექტი ,,ფერმერთა საველე და ბიზნეს სკოლა“(FFBS) მიზნად ისახავდა მცირე და საშუალო მეწარმეების შემოსავლის, მოგებისა და მედეგობის გაზრდას, გენდერულად ტრანსფორმაციული და კლიმატ-გონივრული სოფლის მეურნეობის მხარდაჭერით.
ზუგდიდის მუნიციპალიტეტში სხვადასხვა ინფრასტრუქტურული პროექტის განხორციელება აქტიურად მიმდინარეობს.
ოდაბადეშ კინოხონი
21 / ნოემბერი 2024
დადიანების სასახლეთა საგანძური
მთავარი საინფორმაციო გამოშვება
ჩვენი თვითმმართველობა
არქივი
ამინდი
ზუგდიდი 17 °C
img
სოხუმი 15 °C
img
ფოთი 15 °C
img
მესტია 5 °C
img
მოცემული ვებ გვერდი „ჯუმლას" ძრავზე შექმნილი უნივერსალური კონტენტის მენეჯმენტის სისტემის (CMS) ნაწილია. ის USAID-ის მიერ დაფინანსებული პროგრამის "მედია გამჭვირვალე და ანგარიშვალდებული მმართველობისთვის" (M-TAG) მეშვეობით შეიქმნა, რომელსაც „კვლევისა და გაცვლების საერთაშორისო საბჭო" (IREX) ახორციელებს. ამ ვებ საიტზე გამოქვეყნებული კონტენტი მთლიანად ავტორების პასუხისმგებლობაა და ის არ გამოხატავს USAID-ისა და IREX-ის პოზიციას.
This web page is part of Joomla based universal CMS system, which was developed through the USAID funded Media for Transparent and Accountable Governance (MTAG) program, implemented by IREX. The content provided through this web-site is the sole responsibility of the authors and does not reflect the position of USAID or IREX.