კიტრი 2
სტაფილო 2
სალათის ფოთლები 100 გ
ვაშლი 2
არაჟანი 100 გ
ლიმონის წვენი 2 ს.კ
მარილი და პილპილი
პამიდორი 1-2
კიტრი, ვაშლი და სტაფილო დავჭრათ წვრილ ჩხირებად, სალათი დავანაკუწოთ, ერთმანეთში ავურიოთ, დავამატოთ მარილი, პილპილი, ლიმონის წვენი, მწიკვ არაჟანი. ზემოდან პამიდვრის ნაჭრები შემოვალაგოთ.
უმი ბოსტნეული და ხილი ვიტამინების წყაროა, სტაფილოში შემავალ კაროტენს კი ორგანიზმი (არაჟნის) ცხიმთან ერთად უკეთ ითვისებს.
მასალის გამოყენების პირობები