მასალა
- 300 გრ ძროხის ხორცი
- 50 გრ კიბორჩხალას ჩხირები
- 300 გრ კარტოფილი
- 100 გრ კიტრი
- 100 გრ მწვანე სალათა
- 3 კვერცხი
- 20 გრ ცხარე კეტჩუპი
- 150 გრ მაიონეზი
- პილიპილი, მარილი გემოვნებით
ხორცი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. შემდეგ ამოვიღოთ, შევწვათ ტაფაზე და დავჭრათ საშუალო ზომის კუბიკებად. კიბორჩხალას ჩხირები დავჭრათ პატარა ნაჭრებად – კიტრი კუბიკებად. მწვანე სალათა დავკეპოთ. კვერცხი მოვხარშოთ და წვრილად დავჭრათ. კარტოფილი მოვხარშოთ, გავაცალოთ კანი და დავჭრათ კუბიკებად. პროდუქტები ერთმანეთს შევურიოთ, დავუმატოთ მარილი, პილპილი, დავასხათ მაიონეზი, კეტჩუპი, ავურიოთ და მოვრთოთ სალათის ფოთლებით.
მასალის გამოყენების პირობები